Over ons

Lusso Watersport: ontstaan vanuit een jarenlange vriendschap tussen
Berry & Marcel en de gedeelde liefde voor watersport.

Lusso Watersport heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot één van de belang-rijkste specialisten op het gebied van jong gebruikte sloepen & tenders van Nederland.

Over Lusso Watersport

Lusso Watersport heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot één van de belangrijkste specialisten op het gebied van jong gebruikte sloepen & tenders van Nederland. Maar ook voor nieuwe sloepen van de merken Maassloep en Meersloep bent u bij ons aan het juiste adres.

Lusso is ontstaan vanuit een jarenlange vriendschap tussen Berry & Marcel en de gedeelde liefde voor watersport. Allebei hebben we een Automotive-achtergrond en zijn we het gewend om met premium merken en producten te werken. En dus  sloot enkele jaren geleden de in- en verkoop van luxe sloepen en tenders perfect bij ons aan: twee gedreven ondernemers en watersportliefhebbers.

De activiteiten namen toe, het netwerk groeide en de hobby begon uit de hand te lopen. Inmiddels hadden we al een respectabel aantal watersporters voorzien van de boot van hun dromen en na deze jaren kwam dan toch eindelijk die grote droom uit: een prachtig pand met showroom in Vaassen, dichtbij de A50. Waar wij de meest betaalbare exclusieve sloepen en tenders aanbieden met de juiste kwaliteit!

Bij ons staat de koffie voor u klaar en helpen wij u graag met de zoektocht van het vinden van uw droomboot.

“Voor de klanten van Lusso is het kopen van een boot een feestje.”

Marcel

Van jongs af aan ben ik een gepassioneerd auto- en watersport liefhebber. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij een premium Duits automerk, bleef de watersport mij altijd trekken. Hobbymatig en met een goede handelsgeest is dit lang te combineren geweest maar die hobby nam steeds grotere vormen aan. De stap naar volledig ondernemerschap in de watersport branche was een logisch gevolg.

Een boot is ontspanning, wat maakt dat het ondernemen in de watersport een gemoedelijke sfeer met zich meebrengt. Voor de klanten van Lusso is het kopen van een boot een feestje en dat is het ondernemen voor mij ook.
Zelf geniet ik natuurlijk ook graag op het water; woonachtig op steenworp afstand van de IJssel ben ik hier in mijn vrije tijd te vinden, maar ook op het Veluwemeer.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen bij Lusso opzoek naar uw droomboot!

Maak een afspraak

“Wat begon met een enkele sloep is nu uitgebreid naar een showroom in Vaassen.”

Berry

Het ondernemen zat altijd al in mijn bloed, van jongs af aan ben ik zelfstandig ondernemer. Sinds 2005 ben ik actief geweest in de automotive branche maar mijn passie lag ook bij de watersport. Deze passie bleef kriebelen… Dus een nieuwe uitdaging was snel gevonden, watersport!

En hoe leuk is het om van je hobby je werk te kunnen maken? Wat begon met een enkele sloep is nu uitgebreid naar een showroom in Vaassen, waar wij prachtige sloepen en tenders aanbieden van de juiste kwaliteit. 

In de weekenden en de mooie zomeravonden ben ik zelf ook vaak op het water te vinden met mijn vrouw en kinderen, zij genieten ook enorm van de vrijheid, ontspanning en diverse mogelijkheden op het water. 

Bij ons in Vaassen staat de koffie voor u klaar en ik help u graag verder met de zoektocht naar de juiste sloep of tender in ons aanbod. 

Maak een afspraak